Legújabb reményünk

Egy vállalkozás kialakítása sosem könnyű feladat, és így visszatekintve azt kell hogy mondjam, hogy nekem kicsit bele is tört a bicskám, hiszen rengeteg hibát vétettem, és ami a legnagyobb volt ezek közül, talán az, hogy egyáltalán nem vettem igénybe olyan külső szakértők és szakértő csapatok segítségét, akik rengeteg súlyt és terhet levettek volna a vállamról, mindeközben pedig a lehető legnagyobb szakmai tapasztalattal és szakértelemmel tudták volna megoldani a saját szakterületükön fellépő feladatokat és problémákat. Persze az nekem sem volt kérdés, hogy egy könyvelő mindenképpen szükséges ahhoz hogy vállalkozást tudjak indítani, de én sem gondoltam volna, hogy bizony ugyanilyen gondolatok mentén mondjuk segítséget lehetne kérni a szervezet felépítés, a munkaerő kiválasztás terén, mondjuk a kogwheel csapatának assessment center szolgáltatásán keresztül.

Ma már tudom, hogy ez nem csak nagy hiba volt, hanem bizony hihetetlen sok időt és energiát vesztettem azzal, hogy egyedül és a saját hibáimon keresztül építettem fel tulajdonképpen ezt a céget, ami nem baj, hisz működik és jövedelmező, de ha már így alakult, akkor legalább is folytatnom kell a tendenciát, és most tanulni ebből a hibából is, és igénybe venni most már ezeket az elérhető szolgáltatásokat.

Így alakult tehát, hogy a legnagyobb reménységünk, ami valószínűleg növelni fogja az ügyfél elégedettség mutatóját, és egyben az ajánlások számát és így a munka mennyiségét is, a kommunikációs tréning, amit a Kogwheel csapatának segítségével fogunk végig vinni a vállalkozáson. Azt kell mondjam, hogy már most látszik, hogy a lehető legjobb döntés volt ez a kis csapat, hiszen az emberek már most nem egy kötelező semmit sem érő tréningként tekintenek ezekre a fejlesztési órákra, hanem egy olyan lehetőségre, ami a jövőben kamatoztatja magát, és sokkal gyorsabban és könnyebben tudnak majd a segítségével haladni nem csak a céges feladatok között, hanem bizony azon a láthatatlan ranglétrán is. Persze hogy ezt csak nálunk tegyék meg, és ne vándoroljanak el, mindenképpen igénybe fogjuk venni más szolgáltatását is ennek a szervezetfejlesztő csapatnak a jövőben. Én maximálisan meg vagyok velük elégedve már most, és biztos vagyok benne, hogy ennek a fejlesztési szolgáltatásnak az eredménye is tökéletes lesz számunkra.