Hihetetlen eredmények, profi folyamatok

Amikor én a fejembe vettem, hogy gyűjtök egy jól meghatározható összeget, amivel el tudok indulni és saját vállalkozás tudok kialakítani, akkor még fogalmam sem volt arról, hogy olyan nehézségekkel fogok szembenézni, mint a lezárások és a karantén időszak. Én egyedi ásvány ékszereket készítek, melyeknek kifejezetten nagy piaca egy egy rendezvényen vagy ásványokkal kapcsolatos fesztiválon van. A lezárások azonban ezeket a rendezvényeket szinte teljesen berekesztették, egyáltalán nem volt lehetőség arra, hogy a termékeinket árulni tudjuk. Úgy is mondhatnám, hogy pont a legrosszabb időszakban döntöttem a váltás mellett, és bár volt egy félretett összeg nehezebb időszakokra, rohamosan fogyni kezdett, hiszen egyáltalán nem tudtam értékesíteni.

Ekkor döntöttem úgy, hogy szükségem van egy internetes felületre, egy weboldalra vagy egy webshopra, ahol a rendezvényeken kívül is folyamatosan és országszerte árulni tudom az egyedi ásvány termékeimet. Persze már akkor tudtam, hogy ez sem lesz számomra könnyű feladat, hiszen egyáltalán nem értek az internetes értékesítéshez. Hála a jó égnek a környezetembe van pár olyan ember, aki már nem egy projektet végigvitt az internetes értékesítés segítségével, és maximális segítséget tudott nyújtani számomra a tanácsaival. Egyrészt egy profi webes csapatot kaptam ajánlásként, akik egy iszonyatosan dizájnos és modern webshopot alakította ki számomra. Hihetetlen élmény volt a közös munka, és rájöttem hogyha az ember profi csapatot választ egy egy feladat elvégzésére, akkor neki választania és döntenie kell lehetőségek közül, de nem kell értenie az adott területhez, és ez iszonyatosan nagy terhet állt le az én vállamról is.

Persze én azt gondoltam, hogy a dolgok oroszlánrészével készen is vagyok, azonban rá kellett döbbennem, hogy tökéletes képek nélkül egyetlen webshop sem képes tökéletes értékesítésre. Keresgélni kezdtem, és a termék fotózás témakörében rengeteg referencia munkát végignéztem, és végül rátaláltam a fotóda csapatára. Ez a kis csapat pedig nem csak kifejezetten élvezet es közös munkát nyújtott számomra, hanem profi és tökéletes képeket is, amit semmi sem mutat jobban, mint hogy az értékesítési számok folyamatosan felfelé ívelnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom a velük való közös munkát, hiszen biztos vagyok benne, hogy legalább annyira elégedettek lesznek az eredményekkel, mint amennyire én vagyok.